Vrolijk ‘Let’s Chocolate’ – De Paaseditie

De Vrolijk ‘Let’s Chocolate’ experience is een compleet DIY chocoladeworkshop pakket om zelf thuis te doen voor de Paasdagen. Met dit heerlijk chocoladeworkshop pakket maak je delicieuze en mooie chocoladeproducten samen met je vrienden, je gezin in je eigen bubbel, gezellig bij jou thuis.

Het pakket is gevuld met heerlijke kwaliteitsvolle ingrediënten, Belgische chocolade (Callebaut) en alle benodigdheden voor een paar uurtjes lekkere fun met chocolade en met elkaar.
Chocoladebunnies, bloemetjes, kwasten en sjablonen, en instructies om zelf een lekker chocoladeschaaltje te maken om al je mooie creaties in te presenteren!

Er zijn Vrolijk ‘Let’s Chocolate’  paketten voor koppels maar ook voor gezinnenvan 4, 5 tot 6 personen.
Zijn jullie met meer dan 6? Stuur dan een mailtje voor een prijs offerte. In de Let’s Chocolate Experience zit alles wat je nodig hebt voor een plezante chocoladeworkshop bij jou thuis. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een microwave*, een keukenweegschaal, een paar hittebestendige kommen, spatels, en vooral fijn gezelschap. Alle pakketten worden op bestelling samengesteld en kunnen worden aangepast naar jouw wensen.

Het Vrolijk ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshoppakket komt met overzichtelijke instructies, schorten en haarnetjes, een digitale thermometer, chocolade callets (druppels), gele smeltpastilles, hazelnootpasta, spuitzakken, marshmallows, verpakkingsmateriaal, een sjabloon, een groot aanbod decoreerspullen zoals chocolade bunnies en bloemetjes, smarties, zilverparels, suikeroogjes, etcetera. Je maakt ook heerlijke chocoladeschaaltjes en er zitten zelfs verfkwastjes bij om je decoraties te beschilderen.

Krijg jij ook zin in Chocolate dipped Lotus Speculoosjes, Knisperige Knappertjes met hazelnootpasta, gele kuikentjes, of krokante chocoladelollies?
Bestel dan nu jouw ‘Vrolijk ‘Let’s Chocolate’ Experience!

Samenstelling:

  • De Vrolijk ‘Let’s chocolate’ Experience voor 2 personen komt met drie soorten chocolade; melk, puur en geel en 2 kleine flesjes cava rosé.
  • De Vrolijk ‘Let’s chocolate’ Experience voor 4, 5 en 6 personen bevatten vier soorten chocolade; melk, puur, wit en geel en zijn zonder flesjes cava.

In elke Vrolijk ‘Let’s chocolate’ Experience zitten ballonnen om schaaltjes te maken, verfkwastjes om te decoreren en hazelnootpasta om de Knisperige Knappertjes te maken.

 

Prijs:

  • Vrolijk Let’s Chocolate for two (incl cava)      99€
  • Vrolijk Let’s Chocolate (tot 4 personen)         99€
  • Vrolijk Let’s Chocolate (5 personen)             119€
  • Vrolijk Let’s Chocolate (6 personen)             139€

Voormelde prijzen zijn inclusief BTW.   De Vrolijk “Let’s Chocolate’ Chocoladeworkshop Experience kan na afspraak worden opgehaald in mijn chocoladeatelier Chocalicious in Antwerpen, Korte Vlierstraat 13 of kan verzekerd worden opgestuurd in een stevige doos mits een meerprijs van 10€ voor verzending binnen België, of 12€ naar Nederland.

Reserveer en betaal je Vrolijk ‘Let’s Chocolate’ DIY chocoladeworkshop pakket via mijn winkel of stuur me een mailtje. en kijk ook eens naar de andere Let’s Chocolate DIY chocoladeworkshop pakketten’ in het gamma.  

Heb je nog andere vragen?

klik-hier

* Heb je geen microwave? Je kan chocolade ook perfect ‘Au bain marie‘ smelten. Let wel op dat er geen water bijkomt …  

Hoe maak je het chocoladeschaaltje waarvan sprake in dit pakket?
 
 

Klik op deze link voor klantenfoto’s . Wil je een uitgebreid verslag lezen van een klant die met haar gezin een Let’s Chocolate Experience beoordeelde? klik dan op deze link.