Workshop
'The Golden Ticket'

Gun uzelf een privé chocoladeworkshop en reserveer dit exclusieve Golden Ticket.

Een select gezelschap van twee, drie, tot maximaal zes personen wordt in mijn professioneel chocoladeatelier ingewijd in de geheime wereld van chocolade.

  • Maximum 6 deelnemers.
  • 3 uur.
  • 600€.

Tijdens deze interactieve workshop leert u een assortiment heerlijke chocoladelekkernijen maken.

We starten met de degustatie van vier soorten chocolade gevolgd door een woordje uitleg: hoe wordt chocolade gemaakt, wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk?
Met die kennis gaat u daarna zelf aan de slag.

 

 

De toon wordt gezet met een snuifje van de Chocolate Shooter, een 19e-eeuwe snuifmachine waar chocolatier Dominique Persoone een moderne versie van heeft gemaakt. Het snuiven van cacaopoeder met framboos of gember geeft een extra boost en uw exclusieve chocolade beleving wordt alleen maar intenser!

U creëert een stel heerlijke chocoladelolly’s, u mouleert een prachtig stukje holgoed naar keuze uit het aanwezige aanbod, u maakt luxe studentenhaver met behulp van een professionele polycarbonaat vorm van Chocolate World, u enrobeert krokante lekkernijen, en dat allemaal in besloten kring, in een aangenaam chocoladeatelier in hartje Antwerpen.

Deze exclusieve workshop is beperkt tot maximaal 6 deelnemers. Elke deelnemer krijgt gedurende de workshop een katoenen schort en een wegwerphaarnetje zodat zijn of haar kleding netjes blijft. De workshop is inclusief Nespresso koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. We starten met een shotje ‘Chocolate Shooter‘ en sluiten af met een heerlijk glas Franse Champagne!

Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis in luxe chocoladeverpakkingen.
Elke deelnemer ontvangt na afgloop een cerificaat!

Prive chocoladeworkshop Chocalicious Antwerpen Carolien Krijnen Golden Ticket

Praktisch

  • Maximaal 6 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 3 uur.
  • Prijs: 600€.
    (of u alleen dan wel met 6 deelnemers komt, de prijs blijft hetzelfde)

Prijs excl BTW.

Goesting gekregen? Klik op de button!