Teambuildings

Op zoek naar een originele teambuilding? Een activiteit met klanten, relaties of collega’s waar u op een ontspannende manier, in een professioneel chocoladeatelier zoete heerlijkheden creëert die u na afloop mee naar huis neemt? Dan is deze chocoladeworkshop echt iets voor u!

Chocolade bevat dopamine, serotonine en endorfine. Dit zijn stoffen die een positief effect hebben op je stressniveau en humeur. Bovendien word je gelukkig van de geur van chocolade, en is chocolade bewerken relaxerend, en plezant.
Ambiance en entertainement gegarandeerd!

Stap binnen in de wondere wereld van de chocolade en steek uw handen uit de mouwen!
Tijdens deze plezante chocoladeworkshop maken we een assortiment chocoladelekkernijen om duimen en vingers bij af te likken. Na een korte introductie en een woordje uitleg over chocolade gaat u zelf aan de slag met vormen, spuitzakken, pralineervorken, lepeltjes en verschillende decoratiespulletjes.

Gedurende ongeveer twee tot drie uur (afhankelijk van de gekozen formule) bekwaamt u zich in verschillende technieken;  mouleren, enroberen, decoreren, …
Samen maken we o.m. een paar lekkere chocoladelolly’s of sjieke caraques. We ‘enroberen’ enkele zoete lekkernijen, u leert een vorm vullen en een spuitzak te hanteren als een pro.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … chocolade.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat alle kleding netjes blijft. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (in luxe chocoladeverpakkingen).

Naast chocoladeliefhebber ben ik ook stadsgids en een geboren storyteller. Elke workshop heeft een link met Antwerpen, en u krijgt naast chocoladeweetjes ook flink wat anekdotes en verhalen voorgeschoteld.

Mogelijke formules:

  • Van 4 tot en met 25 personen: ‘Brabo’, een plezante chocoladeworkshop van ongeveer 2 uur met een Antwerps tintje.
  • Van 4 tot en met 20 personen: ‘Diamant‘, de luxe variant van ongeveer 3 uur inclusief het maken en decoreren van een chocolade schoen en een afsluitend glaasje cava.
  • Van 1 tot en met 6 personen: ‘The Golden Ticket’, een VIP chocoladeworkshop, beperkt tot maximaal 6 deelnemers.

Duur: 2 tot 3 uur, afhankelijk van het gekozen thema.

Goesting gekregen?

 

 

Plezante interactieve chocoladeworkshops met Carolien Krijnen