Check mijn reviews op Tripadvisor:

EXCELLENT
80 reviews on
Iris
Iris
2020-11-23
Chocoladeworkshop thuis Door corona konden we geen echte workshop doen, maar ik kreeg als kado een supercompleet pakket om het thuis te proberen. Het was heel goed uitgelegd en heel leuk om met de kinderen samen te doen. Wel wat opkuis achteraf dan maar dat was het waard, uren plezier om het te maken en achteraf ook nog eens superlekkere chocolade creaties om op te eten!
Paulien W
Paulien W
2020-10-22
Een echte aanrader. Super leuke workshop! Het is zeker een aanrader. Op deze twee uur ontdek je chocolade in al zijn kleuren en vormen en krijg je de kans om deze heerlijke lekkernij zelf te maken. Deze chocolaatjes mag je op het einde ook mee naar huis nemen, echt smullen!
Isabelle N
Isabelle N
2020-10-15
Ik wil nog wel eens met Carolien op stap!!! Ongelooflijk hoe jij erin slaagt om in deze moeilijke Covid periode zo een boeiende wandeling veilig te organiseren. We hebben allemaal erg genoten van je uitleg, je grapjes en de lekkere chocolade. Zeker voor herhaling vatbaar ;).
Chris H
Chris H
2020-09-27
Toffe ervaring Super workshop, interessant en je krijgt de gelegenheid om je eigen choco creaties te maken, ontzettend plezant én lekker! Carolien is een gepassioneerde chocaholic.
Inge Vamoz Marbella
Inge Vamoz Marbella
2020-09-23
Een absolute aanrader! Een absolute aanrader! Plezant, leerrijk en nadien nog heeeeeel lekker ook. Carolien is een echte topper.
Eva De Graef
Eva De Graef
2020-09-15
Chocalicious @ home Super leuke chocoladeworkshop (ook voor thuis nu)!! Ideaal met vrienden of collega’s voor een namiddagje chocoladeplezier. We bleven achter me een berg chocolaatjes jummie! Carolien is heel gepassioneerd en de leukste local van de stad.
Wim M
Wim M
2020-03-06
leuk en lekker! Het was een super leuke workshop! Carolien geeft deze workshop met veel passie ! Deze workshop heeft ons meer geleerd over chocolade. Eigen pralines maken..hoe leuk en lekker kan het zijn!
Explorer14687874005
Explorer14687874005
2020-02-24
Een letterlijk en figuurlijk HEERLIJK avondje uit! Met een toffe groep ex-collega’s van het oudercomité volgden we vorige week de Brabo workshop bij Carolien Krijnen. Dit was zo’n succes voor iedereen dat ik met plezier onze ervaringen met jullie deel! Het vastleggen van de workshop verloopt erg vlot: Carolien beantwoordt je vragen snel, duidelijk en vriendelijk. Ze bereidt haar workshop ook tot in de kleinste details voor. Bij het binnenkomen van haar net atelier ruik je de chocolade al en valt je oog onmiddellijk op originele, chocoladegerelateerde versieringen. Je wordt hartelijk welkom geheten en krijgt dan praktische, niet-standaard uitleg over chocolade. Uitleg die nuttig kan zijn als je thuis zelf chocolade lekkernijen wil toveren voor je familie of vrienden. De workshop zelf verloopt in een ongedwongen, gezellige sfeer. Er is zelfs veel ruimte voor eigen inbreng, opmerkingen en geschater! Hierbij blijft Carolien er wel voortdurend in slagen om de hele groep deskundig te begeleiden bij het boeken van smakelijke resultaten. Een perfecte mix dus van plezier en doelgerichte actie! Carolien voorziet ook ronduit prachtig inpakmateriaal waarin je je chocoladewerkstukken mag verpakken en meenemen. De avond was van begin tot einde super geslaagd! Een absolute aanrader!
Liesbet P
Liesbet P
2020-01-21
Chocalicious vrijgezellenfeest! Echt een superleuke ervaring! Heel enthousiaste gastvrouw, veel dingen gemaakt die we mee konden nemen naar huis en ook een interessante uitleg gekregen over chocolade. Het was echt geslaagd!!
Robscheers
Robscheers
2019-11-17
leerrijk en lekker Heel leerrijke en lekkere workshop rond chocolade. Naast veel informatie rond chocolade en de bewerking ervan mag je ook zelf aan de slag. je maakt zelf een aantal chocoladeproducten die je mee naar huis mag nemen. Heel geschikt om met een groepje te doen als teambuilding of originele verjaardagsuitstap. Net zo leuk voor volwassenen als voor kinderen.

Was jij ook tevreden? Laat me dan een fijne review achter, daar ben ik steeds erg blij mee 🙂

Deze klanten reserveerden al een chocoladeworkshop bij Chocalicious voor hun klanten, relaties of medewerkers: