Niet voor de poes

 

Krijg jij ook water in de mond wanneer je denkt aan chocolade? Benieuwd naar hoe het allemaal in zijn werk gaat, dat tempereren, mouleren, enroberen, …? Stap bij Chocalicious in de smakelijk en wondere wereld van chocolade.

Katten zijn als chocolade, het is moeilijk om er maar eentje van te nemen …
Tijdens deze beestige chocoladeworkshop maak je je eigen chocoladekat!!
(Of ander dier uit aanwezig aanbod chocoladevormen)

Iedereen houdt van katten, of van chocolade. Of misschien wel van allebei?

We starten met een woordje uitleg over chocolade. Hoe wordt chocolade gemaakt? Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk?
Daarna ga je zelf aan de slag, gebruik makend van verschillende technieken; mouleren, enroberen, … Je leert een vorm afvullen en enroberen, een pralineertechniek.

Je mouleert en decoreert een chocoladekat* met behulp van een professionele polycarbonaat chocoladevorm van Chocolateworld en je enrobeert en decoreert een paar andere smakelijke chocoladesensaties.

Praktisch

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … chocolade.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat je kleren netjes blijven. Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neem je mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

Deze chocoladeworkshop wordt georganiseerd op aanvraag, op datum en tijdstip naar keuze voor jouw privé gezelschap.

  • Maximaal 14 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 2,5 uur.
  • Prijs:
    • Van 10 tot en met 14 deelnemers: 70€ pp.
    • Van 7 tot en met 9 deelnemers: 75€ pp.
    • Van 4 tot en met 6 deelnemers: 80€ pp.

Prijs incl BTW44

Goesting gekregen? Klik op de button!