Let's Chocolate DIY pakket

Word zelf ook Chocalicious.
De ‘Let’s Chocolate’ DIY Chocoladeworkshop Experience at home!

De ‘Let’s Chocolate’ experience is een compleet DIY chocoladeworkshop pakket om zelf thuis te doen met alle noodzakelijke benodigdheden, en meer!

Met dit plezante chocoladeworkshop pakket maak je heerlijke chocoladeproducten samen met je gezin in je eigen bubbel, gezellig bij jullie thuis. 

Het pakket is gevuld met heerlijke kwaliteitsvolle ingrediënten, Belgische chocolade (Callebaut) en alle benodigdheden voor een paar uurtjes lekkere fun met chocolade en met elkaar.

Let's Chocolate by Chocalicious DIY experience

Je hoeft geen chocolade expert te zijn voor dit ‘Let’s Chocolate’ DIY pakket.
In de doos zitten duidelijke instructies, en voor je het weet maak jij creaties die niet moeten onderdoen voor wat je soms al likkebaardend in etalages ziet liggen.
Laat je creativiteit de vrije loop en geniet ervan!

Chocolade verwerken is plezant en relaxerend. De geur van chocolade doet je ontspannen en wanneer je ervan eet, word je weer helemaal zen en gelukkig!

Er zijn ‘Let’s Chocolate’ pakketten voor groepen tot en met 8 personen, voor gezelschappen met en zonder (grote of kleine) kinderen.
Zijn jullie met meer dan 8? Stuur dan een mailtje voor een prijs offerte.

In de Let’s Chocolate Experience zit alles wat je nodig hebt voor een plezante chocoladeworkshop bij jou thuis. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een microwave*, een keukenweegschaal, een paar hittebestendige kommen, spatels, en vooral fijn gezelschap.
Alle pakketten worden op bestelling samengesteld en kunnen worden aangepast naar jouw wensen. 

Het ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshoppakket komt met overzichtelijke instructies, schorten en haarnetjes, een digitale thermometer, pure-, melk- en witte chocolade, hazelnootpasta, spuitzakken, marshmallows, verpakkingsmateriaal, een sjabloon, een groot aanbod decoreerspullen zoals noten, smarties, zilverparels, etcetera.

Krijg jij ook zin in Chocolate dipped cookies, Knisperige Knappertjes, Studentenhaver, chocolade lolly’s, repen/tabletten, en waarom zelfs geen chocoladefondue? 

‘Let’s Chocolate’ Experience:

  • Let’s Chocolate (tot 4 personen)         99€
  • Let’s Chocolate (5 personen)             119€
  • Let’s Chocolate (6 personen)             139€
  • Let’s Chocolate (7 personen)             159€
  • Let’s Chocolate (8 personen)             179€
Om te bestellen, klik hier

Goesting gekregen? Klik op de button!

 

De ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop Experience kan na afspraak worden opgehaald in mijn chocoladeatelier Chocalicious in Antwerpen, Korte Vlierstraat 13. Is Antwerpen te ver uit de buurt? Ik stuur jouw ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop Experience graag verzekerd op mits een meerprijs van 10€ naar België, of 12€ naar Nederland.

Alle prijzen inclusief BTW.

Bestel je ‘Let’s Chocolate DIY chocoladeworkshop pakket via e-mail,  klik hier.

 

 

Klik op deze link voor klantenfoto’s . Wil je een uitgebreid verslag lezen van een klant die met haar gezin een Let’s Chocolate Experience beoordeelde? klik dan op deze link.

 

* Heb je geen microwave? Je kan chocolade ook perfect ‘Au bain marie‘ smelten. Let wel op dat er geen water bijkomt …

Praktisch:

De Let’s Chocolate Experience kan worden opgehaald na afspraak.  Let’s Chocolate Experience pakketten die ik opstuur vertrekken uiterlijk de derde werkdag dag na ontvangst betaling. De koerier is gemiddeld 2 tot 4 dagen onderweg, u ontvangt per mail een track and trace code.
Alle ingredienten van de Let’s Chocolate Experience blijven minstens 6 tot 8 weken houdbaar.

Ik verstuur met plezier ook naar andere landen, stuur me een mail voor een prijsopgave.

 

 

 

 

Let's Chocolate by Chocalicious DIY experience

Let's Chocolate by Chocalicious DIY experience

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lets-Chocolate-1024x723.jpg

by Carolien Krijnen

Goesting gekregen? Klik op de button!