I miss you

 

Een uitstapje in bruisend Antwerpen, gezellig met je vertrouwde, veilige, eigen bubbel

Genieten is de boodschap, van deze mooie stad, van heerlijke zelfgemaakte chocolade, van een glas bubbels, en dat alles met je bubbel!
En weet je wat zo leuk is? Tijdens deze plezante chocoladeworkshop maak jij een chocoladereep die je kunt opsturen naar iemand die je mist.

Reserveer deze leuke chocoladeworkshop met en voor je bubbel, met bubbels!

Bij Chocalicious kun je met je bubbel* (vier tot tien personen) terecht voor een bijzonder hartverwarmende chocoladeworkshop!!

Ik verwacht je in mijn gezellig chocoladeatelier in de toffe Sint-Andries wijk (Antwerpen centrum).

We starten met een woordje uitleg over chocolade en hoe die te bewerken. Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Je leert hoe je een vorm afvult en een spuitzak hanteert.
Met die kennis ga je daarna aan de slag. Je maakt een paar prachtige chocoladerepen met behulp van hoogwaardige polycarbonaat chocoladevormen van Chocolateworld die je kunt personaliseren en/of decoreren en je enrobeert een paar heerlijke lekkernijen.

We sluiten af met een feestelijk glaasje roze cava, in een klein flesje, je kan ervoor kiezen om dat ter plaatste op te drinken, of je kunt het ook meenemen naar huis.

Elke deelnemer kan als die dat wil een zelfgemaakte reepje per post opsturen naar iemand die hij of zij mist, in een voorgefrankeerde bubbelenvelop met een lieve boodschap erbij.

Praktisch

  • Voor 4 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 2 uur.
  • Prijs: 300€ voor 4 personen (75€ pp.)
    • Maximum 10 deelnemers, vanaf de vijfde deelnemer 65€ pp.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank, chocolade en een mini flesje cava.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat je kleding netjes blijft. Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neem je mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien). Elke deelnemer krijgt één voorgefrankeerde bubbelenvelop.

 

Prijzen incl BTW

 

Goesting gekregen? Klik op de button!

 

Kijk hier hoe de reepjes worden gemaakt