Coronamaatregelen

ZIJN CHOCOLADEWORKSHOPS TOEGELATEN?
Vanaf 29 oktober zijn alle georganiseerde vrijetijdsactiviteiten verboden. dat betekent dat ook Chocalicous weer de deuren moet sluiten.

Hopelijk mag ik snel weer opendoen, en dan gaan volgende maatregelen van kracht:

IS HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER VERPLICHT TIJDENS EEN CHOCOLADEWORKSHOP?
Iedereen ouder dan 12 jaar is verplicht om een mondmasker te dragen. Iedere deelnemer aan de workshops krijgt van mij een plezant herbruikbaar mondmasker cadeau en wordt verzocht dat te dragen tijdens de workshop. Breng eventueel papieren zakdoekjes mee voor wanneer je moet niezen of snuiten..
Zelf draag ik een transparant mondmasker voor doven en slechthorenden.

ZIJN CHOCOLADEWORKSHOPS VEILIG?
Ja hoor. Iedere deelnemer start met zijn of haar handen te wassen met water en zeep. Daarnaast staat handgel gedurende de workshop de hele tijd ter beschikkingschikking, en iedere deelnemer draagt een mondmasker (zie hoger). De ruimte wordt voor en na de workshop grondig schoongemaakt en geventileerd.

ZIJN ER BEPERKINGEN OP HET AANTAL PERSONEN TIJDENS EEN CHOCOLADEWORKSHOP?
Deelnemers staan in kleine groepen apart aan een werktafel. De afstand van 1.5m tussen de tafels blijft ten allen tijde bewaard. Een maximum aantal bezoekers van 24 personen is toegelaten, met een maximum van 8 personen per werktafel.

ZIJN CHOCOLADEWORKSHOPS NOG LEUK IN DEZE TIJDEN?
Natuurlijk, Chocoladeworkshops zijn super leuk!! Deze kleine extra maatregelen boven op de zowieso stricte hygiënische maatregelen die altijd van toepassing zijn omdat we met voeding werken, zullen de pret niet drukken.
Tot binnenkort?

Voor alle maatregelen die in België getroffen worden tegen het coronavirus, klik hier (let op, waar op deze site melding wordt gemaakt van 15 personen, is dat in de hele Provincie Antwerpen  beperkt tot 10 personen).