Chocoladeworkshop 'Waar zijn die handjes'

Zin in een lekkere en leuke chocoladeworkshop met een Antwerps tintje? Dan ben je bij Chocalicious aan het juiste adres.

Iedereen houdt van chocolade!!! En die zelf maken is nog plezanter!

We starten met een woordje uitleg over chocolade en hoe die te bewerken. Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Met die kennis ga je daarna aan de slag. Gedurende twee uur maak je kennis met verschillende technieken; tempereren, mouleren, enroberen, … Samen maken we o.m. een aantal chocoladelollies in de vorm van een hand, we ‘enroberen’ ook enkele zoete lekkernijen. Je leert hoe je een vorm afvult en een spuitzak hanteert.

Ik verwacht je in mijn professioneel ingericht chocoladeatelier in de gezellige Sint-Andries wijk (Antwerpen centrum).

Praktisch

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat je kleding netjes blijft. Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neem je mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

Deze chocoladeworkshop wordt georganiseerd op aanvraag, op datum en tijdstip naar keuze voor jouw privé gezelschap.

  • Maximaal 25 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 2 uur.
  • Prijs:
    • Vanaf 16 deelnemers: 55€ pp.
    • Tussen 10 en 15 deelnemers: 60€ pp.
    • Tussen 7 en 9 deelnemers: 65€ pp.
    • Van 4 tot en met 6 deelnemers: 70€ pp.

Prijzen incl BTW

Mag het ietsje luxueuzer? Check dan de workshop Chocolate Kiss‘.
Geraak je niet aan je eigen groepje of wordt het wat te prijzig? Kijk dan eens naar de workshops om bij aan te sluiten.

Goesting gekregen? Klik op de button!