Chocoladeworkshop ‘Brabo’

Op zoek naar een toffe teambuilding? Reserveer voor uw topteam een lekkere en leuke chocoladeworkshop, met een Antwerps tintje.
Ik verwacht u in mijn professioneel chocoladeatelier in hartje Antwerpen centrum waar u de handen uit de mouwen kunt steken!

Iedereen houdt van Chocolade

We starten met een woordje uitleg over chocolade en hoe die te bewerken. Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Met die kennis gaat u daarna aan de slag. Gedurende twee uur maakt u kennis met verschillende technieken; tempereren, mouleren, enroberen, … Samen maken we een aantal grappige chocoladelollies, enroberen we enkele krokante koekjes en boetseren we ander lekkers. U leert een vorm afvullen en een spuitzak hanteren.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat uw kleding netjes blijft. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

U weet toch hoe de stad Antwerpen aan haar naam is gekomen? Ik zal het u graag vertellen. Een tipje van de sluier, … de chocoladelolly’s die tijdens deze workshop worden gemaakt hebben de vorm van een hand.

Naast chocoladelover ben ik immers ook Stadsgids en Storyteller in Antwerpen, de deelnemers kunnen zich verwachten aan een paar toepasselijke anekdotes en verhalen.

Praktisch
 • Maximaal 25 deelnemers.
 • Duur: ongeveer 2 uur.
 • Prijs:
  • Vanaf 16 deelnemers: 50€ pp.
  • Tussen 10 en 15 deelnemers: 55€ pp.
  • Tusen 7 en 9 deelnemers: 60€ pp.
  • Van 4 tot en met 6 deelnemers: 65€ pp.

Goesting gekregen?

Mag het ietsje luxueuzer? Boek dan de workshop ‘De Zoete Zoen‘.

Prijs exclusief BTW

Chocoladeworkshops in Antwerpen bij Chocalicious met Carolien Krijnen

Plezante interactieve chocoladeworkshops met Carolien Krijnen