Plezante chocoladeworkshops in Antwerpen!

Krijg jij ook water in de mond wanneer je denkt aan chocolade? Benieuwd naar hoe het allemaal in zijn werk gaat, het tempereren, mouleren, enroberen, …? Stap dan bij Chocalicious in de smakelijk en wondere wereld van chocolade.

Chocolade is niet alleen lekker, het bevat ook dopamine, serotonine en endorfine. Dit zijn stoffen die een positief effect hebben op je stressniveau en humeur. Ambiance en amusement gegarandeerd!

Dus, ben jij op zoek naar een interactieve teambuilding, een gezellig vrijgezellenfeestje of een origineel familie-uitje? Of wil je eens alleen, met zijn tweeën of drietjes aansluiten op een zondagvoormiddag, zoek dan in het beschikbare aanbod jouw ideale chocoladeworkshop!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Collage-chocalicious-chocoladeworkshops.jpg

Mijn naam is Carolien Krijnen en ik ben de trotse eigenaar van mijn eigen chocoladeatelier in hartje Antwerpen waar ik plezante chocoladeworkshops geef voor groepen en individuelen.

Groepen kunnen terecht voor een privé chocoladeworkshop op moment naar keuze, ideaal als teambuilding voor een bedrijf, of een gezellige activiteit onder vrienden.

Individueel aansluiten is ook mogelijk maar enkel op vaste data.

NIEUW!!!!!
Voor wie liever thuis blijft in zijn of haar veilige bubbel en toch ook een chocoladeworkshop ervaring wil beleven onder vrienden of met de kinderen, is er nu de
Let’s Chocolate‘ chocoladeworkshop experience.
Alles wat je nodig hebt voor een paar uur chocoladefun, bij jou thuis. Klik hier voor meer info.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Chocalicious-collage-1024x439.jpg

Welkom in mijn professioneel chocoladeatelier in hartje Antwerpen. Hier geef ik al sinds 2016 chocoladeworkshops, zowel voor groepen als voor individuele deelnemers!

Je kunt hier terecht voor:

  • Workshops voor bedrijven: groepen vanaf 2 tot 25 personen op data naar keuze. Alle mogelijke formules zijn hier te raadplegen (prijzen exclusief BTW).
  • Workshops voor particulieren: groepen vanaf 4 tot 25 personen op data naar keuze (prijzen inclusief BTW),
  • Workshops om individueel bij aan te sluiten, op vaste data (prijzen inclusief BTW),
  • En nog een paar speciallekes zoals formules voor vrijgezellen, of andere toffe thema’s (prijzen inclusief BTW).

Aan het begin van elke workshop krijgt iedere deelnemer de basisbeginselen van werken met chocolade mee, en daarna gaat die zelf aan de slag, en bedenkt, creëert en bewerkt zijn of haar eigen chocoladecreaties.

Alle workshops worden georganiseerd op mijn eigen locatie in hartje Antwerpen en kan ik geven in het Nederlands, Engels of Frans.

De workshops zijn inclusief koffie, thee, frisdrank en … chocolade natuurlijk. Iedereen krijgt een schort en haarnetje ter bescherming en alles wat tijdens de workshop wordt gemaakt (en niet ter plekke opgegeten), gaat mee naar huis (in luxe chocolade verpakkingen).

Naast chocoladelover ben ik ook professioneel stadsgids in Antwerpen sinds 2004. Ik beschouw me naast stadsgids vooral een ‘storyteller’ en was was de de allereerste in de stad Antwerpen met een chocoladewandeling. Verwacht je tijdens de workshop dan ook aan grappige anekdotes, leuke funfacts, gebracht op een vlotte, ontspannende manier.

Ik houd van mijn stad Antwerpen, en daarom zit er in elke chocoladeworkshop ook een link naar deze fijne stad.

Goesting gekregen?

Hou er rekening mee dat chocolade smelt bij hoge temperaturen. Door de airconditioning in het atelier is het er daarom altijd redelijk fris, zeker in de warmere maanden.
Bij alle workshops wordt Callebaut chocolade gebruikt.

Wil je weten welke maatregelen ik tref voor jouw en mijn veiligheid en gezondheid mbt covid-19, klik hier.

TripAdvisor

 

 

Plezante chocoladeworkshop in Antwerpen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lets-chocolate-Eva-and-friends-09-2020-1024x687.jpg
De ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop experience bij jou thuis!

Plezante interactieve chocoladeworkshops met Carolien Krijnen