Koud maar gezellig, het straatbeeld feestelijk verlicht, vrolijke muziekjes schallen door de luidsprekers, er is toch geen betere periode om gezellig samen te zijn dan de periode rond oud en nieuw.
Kom met je team, je beste klanten, je tofste zakenrelaties een vrolijke chocoladeworkshop volgen in Antwerpen om helemaal in de stemming te geraken!

We maken tijdens deze chocoladeworkshop onder meer een stel plezante feestlollies, en een voorraadje sneeuwballen die perfect aansluiten bij dit seizoen!

We starten met een woordje uitleg over chocolade en hoe die te bewerken. Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Met die kennis gaat u daarna aan de slag. Gedurende twee uur maakt u kennis met verschillende technieken; tempereren, mouleren, enroberen, … Samen maken we een aantal grappige chocoladelollies en enroberen en boetseren we ander lekkers. U leert een vorm afvullen en een spuitzak hanteren.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat uw kleding netjes blijft. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

We sluiten af met een borreltje Elixir d’Anvers!

Praktisch
  • Prijs: 55€ pp. gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.
  • Maximaal 24 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 2 uur.

Goesting gekregen?
klik-hier

 

Prijs exclusief BTW