Op zoek naar een leuke manier om afscheid te nemen van het vrijgezellen bestaan? Leg de aanstaande bruid in de watten met een plezante chocoladeworkshop voor haar vrijgezellenfeest!Chocoladeworkshops in Antwerpen bij Chocalicious

Wist je dat bij het eten van chocolade het serotoninepeil in ons bloed stijgt? Dat is een lichaamseigen genotsmiddel dat ons een euforisch gevoel geeft. Chocolade bevat ook fenylethylamine, een aromatische stof die onze hersenen afscheidt wanneer we verliefd zijn. En de endorfine in chocolade geeft ons dan weer een gevoel van gelukzaligheid.

Begrijp je nu waarom alle vrouwen gek zijn op chocolade?

We starten met een woordje uitleg over chocolade. Hoe wordt chocolade gemaakt? Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Je krijgt er een paar ludieke anekdotes bij, Carolien is een geboren storyteller en met haar 15 jaar ervaring als stadsgids, rollen de verhalen over haar lippen.

Daarna ga je zelf aan de slag, gebruik makend van verschillende technieken; mouleren, enroberen, … Je leert hoe je een vorm afvult en een spuitzak hanteert.
Samen maken o.m. een stel pikante chocoladelolly’s, we enroberen op een liefdevolle manier krokante cacao lekkernijen en boetseren knisperige chocoladerotsjes.

We sluiten af met een feestelijk glaasje bubbels!

Praktisch

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat je kleren netjes blijven. Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neem je mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

  • Op aanvraag voor groepen.
  • Duur: ongeveer 2 uur.
  • Prijs (vanaf 10 personen):
    • Van 10 tot en met 15 deelnemers: 65€ pp.
    • Vanaf de 16e deelnemer: 60€ pp.
    • De deelname van de vrijgezel is gratis vanaf 10 betalende personen.

Mag het iets luxueuzer? Reserveer dan de ‘Bachelorette Deluxe‘ voor je vrijgezellenfeest!

 

Goesting gekregen?
klik-hier

Prijzen incl BTW

 

 

Een Chocoladeworkshop voor een Vrijgezellenfeestje in Antwerpen