Op zoek naar een originele teambuilding? Een activiteit met klanten, relaties of collega’s waar u op een ontspannende manier, in een professioneel chocoladeatelier zoete heerlijkheden creëert die u na afloop mee naar huis neemt?

Stap binnen in de wondere wereld van de chocolade en steek uw handen uit de mouwen!
Tijdens deze plezante workshop maken we een assortiment chocoladelekkernijen om duimen en vingers bij af te likken. Na een korte introductie en een woordje uitleg over chocolade gaat u zelf aan de slag met vormen, spuitzakken, pralineervorken, lepeltjes en verschillende decoratiespulletjes.

Gedurende ongeveer twee uur bekwaamt u zich in verschillende technieken;  mouleren, enroberen, decoreren, …
Samen maken we o.m. een paar lekkere chocoladelolly’s of een sjieke variant op studentenhaver. We ‘enroberen’ enkele zoete lekkernijen, u leert een vorm vullen en een spuitzak te hanteren als een pro.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … chocolade.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat alle kleding netjes blijft. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (in luxe chocoladeverpakkingen).

Naast chocoladeliefhebber is Carolien ook stadsgids en daarom heeft elke workshop een link met Antwerpen, en krijgt u naast chocoladeweetjes ook flink wat anekdotes voorgeschoteld.

Praktisch

Goesting gekregen?

klik-hier