Op zoek naar een originele teambuilding? Een activiteit met klanten, relaties of collega’s waar u op een ontspannende manier, in een professioneel chocoladeatelier zoete heerlijkheden creëert die u na afloop mee naar huis neemt?

Stap binnen in de wondere wereld van de chocolade en steek uw handen uit de mouwen!
Tijdens deze plezante workshop maken we een assortiment chocoladelekkernijen om duimen en vingers af te likken. Na een korte introductie en een woordje uitleg over chocolade gaat u zelf aan de slag met vormen, spuitzakken, lepeltjes en decoratiespulletjes.

Gedurende ongeveer twee uur bekwaamt u zich in verschillende technieken;  mouleren, enroberen, decoreren, …
Samen maken we o.m. een paar lekkere chocoladelolly’s of een sjieke variant op studentenhaver. We ‘enroberen’ enkele zoete lekkernijen, u leert een vorm afvullen en een spuitzak te hanteren als een pro.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat alle kleding netjes blijft. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

Naast chocoladeliefhebber is Carolien ook stadsgids en daarom heeft elke workshop een link met Antwerpen, en krijgt u naast chocoladeweetjes ook flink wat anekdotes voorschoteld.

Praktisch

Goesting gekregen?

klik-hier

Voor een select gezelschap van maximaal 6 personen bestaat de exclusieve workshop ‘the Golden Ticket’