Word zelf ook Chocalicious.
De ‘Let’s Chocolate DIY experience at home.

De ‘Let’s Chocolate’ experience is gevuld met heerlijke kwaliteitsvolle ingrediënten en alle benodigdheden voor een paar uurtjes lekkere fun met chocolade en met elkaar, in je eigen veilige bubbel.

Met dit plezante do-it-yourself chocoladeworkshoppakket, maak je heerlijke chocoladeproducten met je gezin of met je vrienden, gewoon bij jullie thuis.

Bij Chocalicious kun je naast chocoladeworkshops in mijn eigen chocoladeatelier nu ook terecht voor chocoladeworkshops om gezellig relax bij jou thuis te doen.

Chocolade verwerken is plezant en relaxerend. De geur van chocolade doet je ontspannen en wanneer je ervan eet, word je weer helemaal zen en gelukkig!

Je hoeft geen chocolade expert te zijn voor dit ‘Let’s Chocolate’ DIY pakket.
In de doos zitten duidelijke instructies, en voor je het weet maak je creaties die niet moeten onderdoen voor wat je soms al likkebaardend in etalages ziet liggen.
Laat je creativiteit de vrije loop en geniet ervan!

Er zijn ‘Let’s Chocolate’ paketten groepen vanaf 4 tot en met 10 personen, voor gezelschappen met en zonder (grote of kleine) kinderen. Alle pakketten worden op bestelling samengesteld en kunnen worden aangepast naar jouw wensen.

In de Let’s Chocolate Experience zit alles wat je nodig hebt voor een plezante chocoladeworkshop bij jou thuis.
Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een microwave, een keukenweegschaal, een paar hittebestendige kommen, en vooral fijn gezelschap.

Het ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshoppakket komt met overzichtelijke instructies, schorten en haarnetjes, een digitale thermometer, pure-, melk- en witte chocolade, hazelnootpasta, spuitzakken, verpakkingsmateriaal, een sjabloon, een groot aanbod decoreerspullen zoals noten, smarties, krispies, etcetera en een overzichtelijk stappenplan waarmee je heerlijke lekkernijen maakt.
Krijg jij ook zin in Chocolate dipped cookies, Knisperige Knappertjes, Studentenhaver, chocolade lolly’s, repen/tabletten, en waarom zelfs geen chocoladefondue?

Lets Chocolate by Chocalicious
Lets Chocolate by Chocalicious

‘Let’s Chocolate’ Experience:

  • Let’s Chocolate (4 personen)               99€
  • Let’s Chocolate (5 personen)             119€
  • Let’s Chocolate (6 personen)             129€
  • Let’s Chocolate (7 personen)             149€
  • Let’s Chocolate (8 personen)             169€
  • Let’s Chocolate (9 personen)             189€
  • Let’s Chocolate (10 personen)           199€ 
    En één gratis chocoladevorm per pakket (zolang de voorraad strekt)

De ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop Experience kan na afspraak worden opgehaald in mijn chocoladeatelier Chocalicious in Antwerpen, Korte Vlierstraat 13.

Is Antwerpen te ver uit de buurt? Ik stuur jouw ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop Experience graag op in een stevige isothermische doos mits een meerprijs van 15€ voor de doos en verzending naar België, of 20€ naar Nederland.
Alle prijzen inclusief BTW.

Reserveer en betaal je ‘Let’s Chocolate DIY chocoladeworkshop pakket via mijn winkel of stuur me een mailtje.

Heb je nog vragen of speciale wensen?

klik-hier

Lets chocolate workshop at home 6 personen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lets-Chocolate-1024x723.jpg