Nieuw bij Chocalicious!!!
De ‘Let’s Chocolate Experience.

Een plezante do-it-yourself chocoladeworkshop, om zelf te organiseren bij je thuis met je bubbel en je vrienden!

Bij Chocalicious kun je naast chocoladeworkshops in mijn eigen chocoladeatelier nu ook terecht voor chocoladeworkshops om gezellig relax bij jou thuis te doen.

De ‘Let’s Chocolate’ Experience is gevuld met heerlijke kwaliteitsvolle ingrediënten en alle benodigdheden voor een paar uurtjes lekkere fun met chocolade en met elkaar, in je eigen veilige bubbel.

Chocolade verwerken is plezant en relaxerend. De geur van chocolade doet je ontspannen en wanneer je ervan eet, word je weer helemaal zen en gelukkig!

Je hoeft geen chocolade expert te zijn voor dit ‘Let’s Chocolate’ DIY pakket.
In de doos zitten duidelijke instructies, en voor je het weet maak je creaties die niet moeten onderdoen voor wat je soms al likkebaardend in etalages ziet liggen.
Laat je creativiteit de vrije loop en geniet ervan!

Er zijn ‘Let’s Chocolate’ paketten voor kleinere en grotere groepen, voor gezelschappen met en zonder (grote of kleine) kinderen. Alle pakketten worden op bestelling samengesteld en kunnen worden aangepast naar jouw wensen.

In de Let’s Chocolate Experience zit alles wat je nodig hebt voor een plezante chocoladeworkshop bij jou thuis.
Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een microwave, een keukenweegschaal, een paar hittebestendige kommen, en vooral fijn gezelschap.

Het ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshoppakket komt met overzichtelijke instructies, schorten en haarnetjes, een digitale thermometer, pure-, melk- en witte chocolade, hazelnootpasta, spuitzakken, verpakkingsmateriaal, een sjabloon, een groot aanbod decoreerspullen zoals noten, smarties, krispies, etcetera en een overzichtelijk stappenplan waarmee je heerlijke lekkernijen maakt. Krijg jij ook zin in Chocolate dipped cookies, Knisperige Knappertjes, Studentenhaver, chocolade lolly’s, repen/tabletten, en waarom zelfs geen chocoladefondue?

‘Let’s Chocolate’ Experience:

  • Let’s Chocolate (4 personen)               99€
  • Let’s Chocolate (6 personen)             129€ 
    En één gratis chocoladevorm per doos (zolang de voorraad strekt)

De ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop Experience kan na afspraak worden opgehaald in mijn chocoladeatelier, Korte Vlierstraat 13, 2000 Antwerpen.

Is Antwerpen te ver uit de buurt? Ik stuur jouw ‘Let’s Chocolate’ chocoladeworkshop Experience graag op in een stevige isothermische doos mits een meerprijs van 15€ voor de doos en verzending naar België, of 20€ naar Nederland.
Alle prijzen inclusief BTW.

Goesting gekregen?

klik-hier

 


 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lets-Chocolate-1024x723.jpg