Chocoladeworkshop Lange Wapper

Kom je niet aan een eigen groepje of is je groepje te klein? Geen enkel probleem.

Elke maand, doorgaans op de tweede zondag*, organiseert Chocalicious een chocoladeworkshop voor individuele deelnemers met aanvang om 11h.  Je hoeft zelf geen eigen groep samen te stellen, sluit gezellig aan, alleen, met twee, of met een stel vrienden.

De ene maand is het deze Lange Wapper workshop, de andere is het de luxe versie, Gouden Schoen.

Praktisch

We starten met een woordje uitleg over (werken met) chocolade. Welke soorten chocolade bestaan er? Welke cacaobonen worden zoal gebruikt? Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Daarna ga je zelf aan de slag, gebruik makend van de verschillende uitgelegde technieken; mouleren, enroberen, … Je leert hoe je een vorm afvult en een spuitzak hanteert.

Samen maken we een paar grappige chocoladelollies, je leert enroberen en maakt heerlijke rotsjes. De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en …  chocolade. Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat je kleding netjes blijft. Naast chocoladelover ben ik ook Stadsgids en Storyteller in Antwerpen, je kunt je dus verwachten aan een paar grappige anekdotes en verhalen.

Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neem je mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).
De workshop duurt ongeveer twee uur en komt op 50€ pp (inclusief BTW).

Dit is de enige van twee chocoladeworkshops waarbij je kunt aansluiten en hij wordt doorgaans in het Nederlands gehouden.

De workshops zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 9. Kinderen van 9 jaar tot 15 jaar zijn welkom indien vergezeld van een deelnemende volwassene.

Prijs: 50€ per persoon.

Goesting gekregen?
klik-hier

Of reserveer en betaal onmiddellijk je plaatsje(s) via mijn winkel!

Data:

December – Lange wapper

  • 13/12/2020 – 11h

2021

Februari – Lange wapper

  • 14/02/2021 – 11h   –   De Valentijn editie

Zoek je iets luxueuzer? Check dan ‘Gouden Schoentje’ workshop.

Prijzen inclusief BTW.

Lees eerst nog even dit:

  • Deze workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers.
  • Bij te weinig inschrijvingen behoudt Chocalicious het recht de workshop te annuleren. In dit geval kan de deelnemer een andere datum kiezen, of wordt het bedrag terugbetaald.
  • Deelname enkel na bevestiging en betaling.
  • De workshops zijn in eerste instantie bedoeld voor volwassenen. Deelnemers tussen 9 en 15 jaar zijn welkom onder begeleiding van een deelnemende volwassene. De workshops zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 9.

* Wijzigingen in data en tijdstippen mogelijk.

Artikel in Gazet van Antwerpen

gazet-van-antwerpen-17-9-2016

Annulaties:

  • 2 weken: 50%
  • 1 week : 80%
  • Minder dan 1 week: 100%

Alle info mbt. voorwaarden vindt u hier.