Hou je van chocolade, bubbels en andere aangename dingen in het leven? Dan is deze luxe chocoladeworkshop echt iets voor jou!!

‘Diamonds are a girl’s best friend’ zong Marilyn Monroe. En omdat deze luxe chocoladeworkshop doorgaat in the diamant hoofdstad van de wereld, heeft hij de naam ‘Briljant‘ gekregen, de meest beroemde slijpvorm van diamant.
Diamanten krijgt u niet, maar ‘girl’s’ hebben nog een andere ‘best friend’. Schoenen! Tijdens deze workshop maakt iedereen er eentje in chocolade!

Iedereen houdt van Chocolade

We starten met een woordje uitleg over chocolade. Hoe wordt chocolade gemaakt? Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk?
Daarna ga je zelf aan de slag, gebruik makend van verschillende technieken; mouleren, enroberen, … Je leert hoe je een vorm afvult en een spuitzak hanteert.
Samen maken o.m. een stijlvol stukje holgoed, een smakelijke chocoladesensatie,  een paar lolly’s die je naar hartenlust mag decoreren, … en we experimenteren met rode en gouden kleurstoffen.

En bubbels

We eindigen in schoonheid met een sprankelende Roomer cocktail.

Praktisch

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. We sluiten af met een glaasje sprankelende prosecco.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat uw kleren netjes blijven. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

  • Prijs: 65€ pp. gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.
  • Maximaal 20 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 3 uur.

Goesting gekregen?
klik-hier

Prijs excl BTW

Iets te frivool? Kijk dan eens naar dan de workshop ‘Brabo‘.

 

Chocalicious chocoladeworkshop Antwerpen

Chocoladeworkshop Antwerpen Chocalicious