Op zoek naar een toffe teambuilding? Reserveer voor uw topteam een lekkere en leuke chocoladeworkshop, met een Antwerps tintje.

Carolien verwacht u in haar gezellig chocoladeatelier in hartje Antwerpen centrum waar u de handen uit de mouwen kunt steken!

 

Iedereen houdt van Chocolade

We starten met een woordje uitleg over chocolade en hoe die te bewerken. Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Met die kennis gaat u daarna aan de slag. Gedurende twee uur maakt u kennis met verschillende technieken; tempereren, mouleren, enroberen, … Samen maken we een aantal grappige chocoladelollies, enroberen we enkele krokante koekjes en boetseren we ander lekkers. U leert een vorm afvullen en een spuitzak hanteren.

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade. Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat uw kleding netjes blijft. Alles wat u tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neemt u mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

Plezante chocoladeworkshop in Antwerpen

U weet toch hoe de stad Antwerpen aan haar naam is gekomen? Carolien zal het u anders graag vertellen. Een tipje van de sluier, … de chocoladelolly’s die u tijdens deze workshop maakt hebben de vorm van een hand.

Praktisch
  • Prijs: 50€ pp. gebaseerd op minimaal 10 deelnemers.
  • Maximaal 30 deelnemers.
  • Duur: ongeveer 2 uur.

Goesting gekregen?
klik-hier

 

Mag het ietsje luxueuzer? Boek dan de workshop ‘Briljant‘.

Prijs exclusief BTW

 

 

 

Chocoladeworkshops in Antwerpen bij Chocalicious met Carolien Krijnen