U kunt mij helpen door de aankoop van een cadeaubon. Deze coronavirus crisis hakt er erg in.

De overheid heeft immers beslist om alle in- en outdoorevenementen zeker tot en met 19 april te annuleren, ongeacht het aantal bezoekers, ook alle niet-noodzakelijke winkels moeten sluiten. Een terechte beslissing voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal. Mijn chocoladeatelier, met veel liefde, passie en goesting, dat ik dik drie jaar geleden heb geopend moet (tijdelijk) dicht.

Het enige dat ik wel nog mag, en kan doen, is het verkopen van Cadeaubonnen. Dus bij deze een warme oproep.

Doe iemand (of jezelf) een plezier met een  Final cadeaubon voor een chocoladeworkshop.

De waarde is vrij te kiezen en alle cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig.
De geldigheidsdatum van alle bonnen in omloop, of die nog in april worden aangekocht, wordt automatisch verlengd met de duurtijd van de lockdown.

De bonnen worden in geschenkverpakking opgestuurd.
Er worden tijdelijk geen verzendingskosten aangerekend. Dit zo lang de lockdown aanhoudt en persoonlijk ophalen niet mogelijk is.

 

Koop je liever een digitale bon, dat kan ook. Ik werk samen met

 

 

Cadeaubon

 

 

specimen cadeaubon

 

U mag het bedrag overmaken op rekening van:

Antwerpconnection bvba
Korte Vlierstraat 13
2000 Antwerpen

BNP Paribas
IBAN BE07 0017 8881 2766
BIC GEBABEBB

Met vermelding van uw naam, eventueel de naam van de persoon aan wie u de bon(nen) wilt schenken, dat kan ook blanco gelaten als u dat liever heeft.

 

Heeft u nog vragen? Stel ze per mail en stuur die naar carolien.krijnen@gmail.com

 

Dank u wel!

Carolien

 

PS. Ik heb alle workshops vanaf 13 maart moeten annuleren, voor zover de deelnemers me al niet voor waren natuurlijk, ik heb annulaties tot en met juli.
Daardoor lijd ik zwaar financieel verlies want het organiseren van chocoladeworkshops, alsook het geven van rondleidingen in Antwerpen als stadsgids, is mijn enige bron van inkomsten, en beide vallen weg coor de coronauitbraak. Een paar cadeaubonnen kunnen het verschil maken.

Dank u wel!