Op zoek naar een apart en luxueus vrijgezellenuitje? Geniet met de aanstaande bruid van een decadente chocoladeworkshop met veel glamour, fun en bubbels!!

Bij het eten van chocolade stijgt het serotoninepeil in ons bloed. Dat is een lichaamseigen genotsmiddel dat ons een euforisch gevoel geeft en maakt dat we ons onweerstaanbaar voelen. Net zo onweerstaanbaar als dat heerlijk brokjes glanzende chocolade dat smelt op je tong.

Chocolade bevat ook fenylethylamine, een stof die onze hersenen afscheidt wanneer we verliefd zijn. En dat warme gevoel van gelukzaligheid bij het knabbelen en zuigen op een chocolaatje wordt dan weer veroorzaakt door de endorfine die in chocolade zit.

  Begrijp je nu waarom alle vrouwen gek zijn op chocolade?

We starten met een woordje uitleg over chocolade. Wat is ‘tempereren’ en waarom is het noodzakelijk? Daarna ga je zelf aan de slag, gebruik makend van verschillende technieken; mouleren, enroberen, … Je leert hoe je een vorm afvult en een spuitzak hanteert.
Samen maken o.m. een pikante chocoladelolly, smeuïge rumrotsjes en een prachtig chocoladeschoentje.

 

Praktisch

De workshop is inclusief koffie, thee, frisdrank en … veel chocolade.
Schorten en haarnetjes zijn voorzien zodat je kleren netjes blijven. Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet ter plekke opeet), neem je mee naar huis (verpakkingsmogelijkheden zijn voorzien).

We eindigen deze heerlijke workshop met een glas sprankelende prosecco!

  • Voor groepen van 10 tot 20 deelnemers (kleinere groepen mogelijk, vraag een offerte)
  • De deelname van de vrijgezel is gratis
  • Duur: Ongeveer 2,5 uur
  • Prijs: 70€ pp.
  • Liever iets eenvoudiger? Reserveer dan het ‘Vrijgezellenfeest

Goesting gekregen?
klik-hier